Něžný dort s korunkou

2 490 

Ochutnejte náš lahodný dort s korunkou princezny, který je ozdobený krémem. Tento sladký skvost je skvělá volba pro dětské narozeniny nebo jako slavnostní dezert pro rodinné oslavy. S naším dortem s korunkou princezny se budete cítit jako králové a princezny.

 Kč
Katalogové číslo: 6606 Kategorie: Štítek:
Plaťte kartou online nebo převodem

Vychutnejte si tento kouzelný růžový dort s korunkou princezny, který je ozdobený jemným krémem a modelovanou korunkou. Tento sladký a dokonale vzhledem krásný dezert je ideální pro dětské narozeniny, rodinné oslavy nebo jako pozornost pro vaši milovanou princeznu. S naším růžovým dortem s korunkou princezny budete moci oslavit výjimečné chvíle v královském stylu. Něžný dort zdobený korunkou, sněhovými pusinkami, čoko kuličkami a jménem.

Vyberte velikost dortu

Malý 20 cm 15 porcí, Střední 25 cm 20+ porcí, Velký 30 cm 30+ porcí

Příběh pro děti

Byl to krásný den, kdy se mladá princezna měla provdat za vyvoleného prince. Všechno bylo připravené – krásné šaty, drahé šperky, vzácné květiny a samozřejmě i slavnostní hostina s nejlepšími jídly a nápoji.

Jednou z hlavních pochoutek na hostině byl růžový dort s korunkou princezny. Byl to úžasný pohled, když se na vrcholu dortu tyčila krásná zlatá korunka, symbolizující princeznino nové postavení jako vládkyně země. Všichni hosté se vyptávali, jaký je dort a zda je opravdu tak dobrý, jak vypadá. Princezna se usmála a řekla: “Je to nejlepší dort, jaký jsem kdy ochutnala. Je sladký, ale ne příliš, a má takovou krásnou, jemnou chuť růží. Je to opravdu něco mimořádného.”

Po slavnostní hostině se princezna vrátila do svého paláce, s korunkou na hlavě a s úsměvem od ucha k uchu. Byl to pro ni nezapomenutelný den a růžový dort s korunkou princezny byl jen jedním z mnoha vzpomínek, které si z něj odnesla.

Alergeny a skladování

Alergeny se liší podle zvolené příchutě.
V každé variantě je:
1 pšeničná mouka
3 vejce
7 mléko

Dort skladujte v lednici nejlépe v krabici ve které si ho přivezete – zamezí se rosení dortu.

Nákupní košík