Lego Ninjago – krémový

2 500 

Vychutnejte si skvělý dort s motivem Ninjago Lego! Na vrchu dortu se nachází vymodelované lego kostičky a na boku postavičky na jedlém papíře, které jsou věrnou kopií oblíbených hrdinů z animovaného seriálu. Dort s Ninjago Lego je skvělou volbou pro všechny fanoušky této zábavné stavebnice a pro ty, kteří milují sladké pochoutky.

 Kč
Katalogové číslo: 6501 Kategorie: Štítek:
Plaťte kartou online nebo převodem

Tento dort je originální a zábavnou pochoutkou pro všechny milovníky stavebnic LEGO. Jeho vrchní vrstva je tvořena z vymodelovaných kostiček LEGO, které jsou z různých barev. Pod nimi se skrývá vrstva krému a jemné dortové těsto. Dort je navíc obmazán krémem a doplněný obrázky ninjů na jedlém tisku.

Vyberte velikost dortu

Malý 20 cm 15 porcí, Střední 25 cm 20+ porcí, Velký 30 cm 30+ porcí, 2. patrový malý 25 porcí, 2. patrový střední 33+ porcí

Příběh pro děti

Byla jednou jedna malá vesnička, kde žil mladý ninja jménem Hiro. Hiro byl nejlepším žákem ve své třídě a věděl, že jednoho dne bude nejlepším ninjou v celé zemi. Ale Hiro měl i tajný sen – chtěl být také nejlepším cukrářem.

Jednoho dne se Hiro rozhodl, že splní svůj sen. Vzal si zásoby mouky, cukru a vajec a začal míchat těsto na dort. Trávil hodiny a hodiny přemýšlením o tom, jaký dort by byl nejlepší a jak by ho mohl ozdobit. Nakonec se rozhodl pro dort s lego kostičkami.

Hiro si ve svém malém kuchyňském koutku vymodeloval všechny potřebné kostičky a začal pracovat. Trpělivě složil kostičky LEGO do různých tvarů a barev a nakonec je dal na vrch dortu. Když byl dort hotový, Hiro ho nesl s velkou hrdostí před celou vesnicí.

Všichni byli ohromeni, jaký krásný a chutný dort Hiro upekl. Hiro se stal slavným nejen jako ninja, ale také jako cukrář. A od té doby se stal nejoblíbenějším cukrářem v celé vesnici.

Alergeny a skladování

Alergeny se liší podle zvolené příchutě.
V každé variantě je:
1 pšeničná mouka
3 vejce
7 mléko

Dort skladujte v lednici nejlépe v krabici ve které si ho přivezete – zamezí se rosení dortu.

Nákupní košík